Bezárás

Bejelentkezés

Amennyiben már regisztrált felhasználónk, kérjük jelentkezzen be!

Bejelentkezés

Partnereink

Jelmezeink

Bayer Hungaria- reneszánsz

Bayer Hungaria- reneszánsz

Megtekintve: 69961X

Confidance Tánciskola

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Táncoktatás
Tételek # 
# Webhely Találatok
1   Link   Star Class szalagavató szervező
Kaszás Brigi: +36 (70) 703 7198
2499
2   Link   Üveges Judit
Keringő, palotás, népi, latin, spanyol, stb.

Elérhetőség:
Mobil: +36-20-340-8859
2947
3   Link   Tiborcz Zsuzsanna
Balett, Történelmi táncok (menüett, francia négyes, Gavotte stb.)
Keringő, Palotás, Latin

Elérhetőség:
Mobil: +36-30-970-1327
2084
4   Link   Confidance Tánciskola - Szeged
A Confidance Tánciskola azzal a céllal alakult, hogy lehetőséget teremtsünk mindazon táncolni vágyók számára, akik e csodálatos művészettel, illetve sportággal szeretnének megismerkedni, akár az önfeledt szórakozás miatt, akár hivatásszerű versenyzés céljából.
A tánc, az életünk része. A megfelelő végzettség birtokában eltökélt feladatunkká tettük növendékeink mozgáskultúrájának sokirányú fejlesztését, ritmusérzékének, hallásának, ügyességének, fizikai állóképességének fejlesztésével, magabiztosságra, érzelmi nyitottságra, egészséges életmódra neveljük táncosainkat.
Felnőtt tanítványainak számára is biztosítunk mindazon szakmai és tárgyi feltételeket melyek lehetővé teszik táncos ambícióik, igényeik kielégítését, legyen szó magabiztos megjelenésről, tánctudásról, bálok, rendezvények, szalagavatók, esküvők alkalmával, vagy akár fellépéseken, táncversenyeken való kiemelkedő sportteljesítményről.
Egyedülállóan iskolánk Hölgyek, Urak, Táncosok számára szépségápolási szolgáltatásokat nyújt (fodrászat, kéz- és lábápolás, műkörömépítés, kozmetika, masszás, szolárium), a jó közérzet, az igényes megjelenés eléréséhez.
Szeretnénk e csodálatos műfajt sokak számára elérhetővé tenni, a mozgás örömét, a zene élményét az emberekkel megszerettetni.

Kunhalmi István - Confidance Tánciskola
4385
5   Link   Budapest Táncművészeti Stúdió szakközépiskola
BTS - Tánciskola - A táncok iskolája. Mint a neve is mutatja, az intézmény szakközépiskolai feladatokkal és érettségi utáni szakképzéssel foglalkozik. Szeretettel várunk minden 14. életévét betöltött, illetve érettségi után álló fiatalt, aki kedvet és tehetséget érez a táncművészet iránt. Középiskolai diákjaink az iskola elvégzése után érettségit és színházi táncos szakképesítést kapnak. Az érettségi utáni 2 éves képzésben résztvevő hallgatóink OKJ-s színházi táncos minősítést szerezhetnek.

Az iskola fenntartója a Stúdió Zene- és Táncművészeti Alapítvány. Az iskolát ambiciózus fiatal pedagógusok alapították, akik neves mesterektől tanulták a táncművészetet, mint például: Somogyi Tibor, Matetics Éva, Szirmai Béla, Guba László

A Budapest Táncművészeti Stúdió tanulói már eddig is szép eredményeket értek el, pl. Formációs Magyar Bajnokság különdíj, Budapest Fesztivál I. helyezés, a Magyar Táncművészeti Főiskola által kiírt koreográfus verseny II. díja, valamint sikeres vendégszerepléseken vettek részt Szlovákiában, Németországban, Franciaországban, Izraelben és Kínában.
5481